Etichete: telefon

Cum se face cererea de amanare a ratelor la Raiffeisen?

Ce trebuie sa contina cererea amanarii ratelor la Raiffeisen Bank, este vorba de un card de cumparaturi.

Postat in data: 02 apr., 2020

Nu mai pot intra in contul BRD cu parola si sunt in alta tara, mi-am schimbat numarul de telefon. Ce pot sa fac?

Mi-am schimbat numarul de telefon deoarece m-am mutat in Anglia pe perioada de studiu. Ca prin urmare, nu am primit mobile token si acum nu ma mai pot autentifica cu parola.

Am nevoie de cont cat de repede posibil deoarece e singurul pe care il am si il folosesc, dar ei mi-au comunicat ca trebuie sa completez un formular care mi-l vor trimite pe email, dar nu am primit absolut nimic.

Poate ma panichez eu prea mult, dar nu se poate rezolva cumva mai repede? Sa schimbe numarul ala de telefon si sa imi deie access la cont?

Postat in data: 08 feb., 2020

Mi-au disparut banii de pe cardul Onepay Visa. Ce pot sa fac?
card onepay-visa-mastercard

Astazi am vrut sa scot banii pe care-i aveam pe cardul Onepay Visa, dar am descoperit ca nu mai am niciun ban. La bancomat imi arata ca mai am 0 GBP, desi ieri aveam 350 GBP.

Primisem un mesaj ca din 29 ianuarie se inchid cardurile Visa si am vrut sa scot banii care-i mai aveam pe el, dar vad ca au disparut inainte de data respectiva. De la ferma din Anglia de unde ne-au dat cardurile, ne-au spus ca le vor inlocui cu carduri Mastercard. Ce pot sa fac?

Postat in data: 25 ian., 2020

Cum pot inchide un card si un credit Cetelem?

Am avut un credit la Cetelem pentru un telefon, luat in 2017, de vreo 2000 de lei, pe care l-am achitat de mult si credeam ca s-a inchis, cum era normal. Am primit atunci si un card, dar pe care nu l-am activat.

Numai ca zilele trecute am fost la Banca Transilvania sa intreb de un credit pentru casa si mi s-a spus ca apar la Biroul de Credit cu un credit la Cetelem, la care as mai avea de plata in jur de 70-80 de lei.

Eu credeam ca s-a inchis acel credit, nu stiam ca trebuie sa ceri inchiderea lui. Am sunat la Cetelem, le-am trimis si e-mail, dar n-am primit raspuns. Ma puteti ajuta?

Postat in data: 16 ian., 2020

Nu mai pot deschide aplicatia myBRD, dupa ce am schimbat telefonul. Ce pot sa fac?

Am schimbat telefonul si nu mai pot intra in mybrd, mi s-a spus la call center ca nu se poate rezolva prin telefon, trebuie sa merg la o unitate. Dar in Iasi au mai ramas doar 3 unitati BRD, la care ultima oara am stat 3 ore pentru actualizarea datelor. Nu se poate rezolva altfel?

Postat in data: 25 dec., 2019

Kruk Romania – firma de recuperare creante – date de contact (adresa, telefon, e-mail, site internet)

Postat in data: 23 sept., 2019

Pot rezilia contractul cu Flanco si Cetelem daca au refuzat sa repare un telefon stricat aflat in garantie?

Buna ziua!

Cu respect pentru munca voastra depusa si pentru suportul neconditionat oferit de voi.

Am achizitionat un telefon (Iphone XS MAX) de la Flanco, cu credit de la CETELEM.

Avand in vedere specificatiile consemnate pe site-ul Flanco si pe site-ul Apple, telefonul ar trebui sa fie rezistent la apa (2m adancime; 30 minute – certificat IP68).

Telefonul in cauza a fost bagat in piscina pentru mai putin de 2 minute si la o adancime de maxim 30cm, acesta suferind o dauna la o componenta.

Telefonul aflandu-se sub garantie, l-am trimis la reparat. Raspunsul oferit de ei, pe scurt: Telefonul nu poate fi reparat pe garantie (adaugand ei ca este rezistent doar la apa plata – total absurd spun eu). Contractul de achizitie nu specifica la ce ofera garantie si la ce nu ofera garantie.

Intrebarea mea este urmatoarea: pot rezilia contractul? Plus inaintarea in instanta pentru publicitate falsa/neindeplinirea conditiilor contractuale?

Multumesc!

Postat in data: 08 sept., 2019

Cum pot sa inchid un card Cetelem? La telefon nu raspunde nimeni!

Imposibil sa inchid cardul Cetelem dupa o stpttmant in care incerc sa sun la toate numerele afisate, am trimis si email si totuti nimic. Serviciul clienti este inexistent.

Postat in data: 25 iun., 2019

Pot renunta la creditul Flanco?

Buna ziua! Am fost ieri la Flanco si am facut un credit pt un telefon, mai pot renunta la creditul respectiv?

Mentionez ca inca nu am semnat toate foile si nu am primit telefonul sau sa ma folosesc de bani de pe cardul de cumparaturi

Mi.am dat seama ca dobanda este exagerat de mare adica telefonul costa 4300 si eu as da in termen de 24 de luni 7000 si nu vreau.

Am semnat 3 foi probabil prelucrarea datelor ti ce mai dau ei pe acolo.

Deci mai am sansa sa renunt (reziliez) ?

Postat in data: 15 mai, 2019

Orange mi-a spus ca am net nelimitat in roaming, dar apoi m-a taxat si m-a executat silit. Ce pot sa fac?

In 2013 am plecat in Franta la lucru si am sunat la Orange sa vad daca cat net am in strainatate. Un operator mi-a spus ca daca platesc inca 3 euro la abonament, am net nelimitat in roaming.

Dar cand m-am intors in tara, mi-a venit factura de 12 milioane. Am vrut sa fac o reclamatie la un magazin Orange dar n-au vrut sa mi-o primeasca, mi-au spuns ca nu stiu cu cine am vorbit eu la telefon. Pai si atunci cum de mi-au activat roamingul, daca nu stiu?

Acum sunt executat silit de o firma de recuperare pentru o datie de 55 de milioane, pentru problema aceeea.

Spuneti-mi va rog ce pot sa fac?

Postat in data: 11 apr., 2019

Mi s-a blocat tokenul la MyBRDnet si la telefon nu raspunde nimeni. Ce pot sa fac?

Mi s-a blocat tokenul la mybrdnet, mi-a spus ca am introdus un cod gresit, desi am pus codul corect.
Sun de peste o ora la telefon la BRD, dar nu raspunde nimeni. Am incercat sa sun la angajatii de la unitate la care merg eu, pe care-i cunosc, dar toti se dau sifonabili, de ce-i deranjez, ca trebuie sa sun la call centr. Dar daca raspunde doar robotul, ce sa fac? Trebuie sa fac o plata urgenta si nu reusesc.
Sunt client la BRD de 20 de ani si de multe ori m-au calcat pe nervi, au o atitudine inadmisibila, nu-mi place, sunt lucruri pe care nu le putem tolera si o sa ma mut la alta banca.

Postat in data: 05 mart., 2019

Nu pot sa vad daca a intrat alocatia pe cardul Postbank. Ce pot sa fac?

Buna ziua. Lucrez in Germania si incasez pe un card Postbank alocatia pentru copil. Problema e ca de o saptamana nu mai pot verifica daca au intrat banii pe card, cand vreau sa deschid aplictia imi spune ca nu e corect PIN-ul. Ce pot sa fac?

Postat in data: 04 mart., 2019

Nu ma pot conecta la aplicatia myBRD: introduc parola si-mi apare „eroare de comunicatie”. Ce pot sa fac?

Nu ma pot conecta la aplicatie. Introduc parola, dupa catre imi apare mesajul : Eroare de comunicatie! Reincarcare informatii.

Tin sa precizez ca acest bug persiasta de Marti 19.02.2019. restul aplicatiilor, si restul cardurilor pe care le am pot sa le accesez.

Am sunat la Banca fara nici un rezultat.

Postat in data: 23 feb., 2019

Vodafone isi recunoaste greseala, la reclamatia unui client, si-i anuleaza pretinsa datorie

Postat in data: 03 feb., 2019

BCR nu mi-a inchis contul, cum am cerut la telefon, iar acum am de platit 300 de lei. Ce pot sa fac?

Buna ziua,
In 2014 am avut un card de salariu la BCR, pe care nu l-am mai folosit, pentru ca m-am mutat cu serviciul. Am cerut atuncila banc, prin telefon, cum au facut si alti colegi, sa fie inchis acel cont si cardul atasat, iar de la banca mi-a spus ca nu e nicio problema se va inchide. Acum, BCR imi spune ca am o datorie la ei de 300 de lei pentru ca nu s-a inchis acel cont. E corect? Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac. Va multumesc

Postat in data: 18 mai, 2018

Cum reactivez aplicatia myBRD Mobile daca mi-am schimbat telefonul?

Buna ziua! Mi am schimbat telefonul si as dori informatii privind modul in care imi reactivez aplicatia.
Multumesc

Postat in data: 24 apr., 2018