„Buna ziua! Mă puteți ajuta și pe mine cu un răspuns Legat de coinbas. Am depus bani in ufinacapital M-au îndrumat ei cum să fac am făcut profit apoi banii au fost transferați în Portofel electronic Și i-au blocat Pentru a debloca trebuie să depun niște bani respectiv 15% din valoare am depus și valoarea respectiva după care au zis ca nu este moneda corecta și va trebui sa depun din nou alți bani. Credeți ca îmi voi recupera banii? Este vorba de o înșelătorie ?”
Raspuns
Stimata doamna,
Cu siguranta ca acest site, Ufinacapital (ufina.trade) este o inselatorie, dat fiind ca nu este, de fapt, un site adevarat, cunoscut si autorizat, ci doar o platforma de inregistrare si logare a datelor personale (vezi foto), cu scopul de insela oamenii.
Faptul ca ufina.trade este o inselatorie rezulta si din evaluarea site-ului specializat in depistarea fraudelor: scamadviser.com, conform caruia este vorba de un site fraudulos, dat fiind ca nu se stie al cui este si prezinta un risc ridicat pentru fraude financiare.
De asemenea, solicitarea de a plati sume de bani pentru retragerea banilor investiti in criptomonede, cu castiguri foarte mari, ca in cazul dumneavoasta, reprezinta o metoda clasica de inselciune.
Pentru a va pacali, hotii se folosesc de portofelele electronice ale unor platforme cunoscute de criptomonede, precum coinbase.com.
Asadar, ceea ce trebui sa faceti este o plangere la Politie, in vederea recuperarii banilor pierduti.
Va rog sa reveniti cu raspunsul la plangere primit de la Politie, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.
Cu stima,
Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
Dl.Vasile Coman aceiași problema am pățit-o și eu cu Ufinacapital …eu am mai dat și banii pentru a debloca contul de la Coinsbase wallet si tot degeaba …acum ei spun ca acei bani nu au fost specificați ptr.activarea contului .și că au întrat în contul ..Acum cer alți bani și să-mi de ei un cod de activare …oricum nu mai dau..dar problema este cum îmi iau banii mei înapoi…Vă multumesc
Nu va mai puteti lua banii inapoi, pentru ca este o inselatorie.
Singura solutie pentru a va recupera banii este sa faceti o plangere la Politie.